About rosita

Hoi!


Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Rosita van Meurs (34 jaar) en verzorg met heel veel plezier de visagie en haarstijling voor heel veel leuke mensen. Daarnaast ben ik mama van twee hele lieve kleine kindjes: Bink en Lief.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier mogen werken met en voor bekende en onbekende merken en mensen. Door het hele land, op bijzondere plekken. Ik hoop hier nog lang mee door te mogen gaan. Niets leuker dan mensen door mooie visagie en mooi haar te laten stralen en zich zelfverzekerd te laten voelen. Voor een fotoshoot, een metamorfose, een televisieprogramma, film- en serieopnames, een videoclip, een bruiloft of een commercial.

Bij De School van Mieke Petiet heb ik de Vakopleiding Visagie en Masterclass Gruppo Select afgerond. Naast visagiste en hairstyliste ben ik allround kapster. Inmiddels in mijn eigen salon in Woerden. Ik kan zodoende zowel op locatie als in mijn eigen salon make-up en haarstijling verzorgen. In mei 2009 ben ik voor mijzelf begonnen.

Ben je op zoek naar een energieke visagiste en hairstyliste voor een mooie klus? Wie weet tot snel!

Rose